返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 10:51 AM 發表

噚日除拜淫之外我仲自己買多場....都中....好開心! :lol
今晚買乜?
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 10:50 AM 發表
準備又俾人投訴中.........
:-O
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 10:52 AM 發表

今晚買乜?
未睇...一陣先度~ :))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 10:52 AM 發表

:-O
到: 金之刀
時間: 2006-8-12 10:44
內容: 原始短消息: 做咩del我個post

QUOTE:
原始短消息: 做咩del我個post

發佈與主題無關的回覆
咁曼迷區成日講媾女post你又唔del?

之前扣左5000分,之後我係銀行拎番d分變番正數,佢係球天其中一個post問我點樣咁快變番正數,我delete左佢,仍依家就借題發揮,無論我點回,我諗佢都會走去投訴
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 10:55 AM 發表

到: 金之刀
時間: 2006-8-12 10:44
內容: 原始短消息: 做咩del我個post

QUOTE:
原始短消息: 做咩del我個post

發佈與主題無關的回覆
咁曼 ...

let it be啦~ :-"

版主有權移post不另通知...佢咪投訴囉...:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 10:58 AM 發表

let it be啦~ :-"

版主有權移post不另通知...佢咪投訴囉...:L
問題係佢呢句: 曼迷區成日講媾女post你又唔del?

我冇佢地咁得閒日日追晒人地d post
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 10:51 AM 發表

噚日除拜淫之外我仲自己買多場....都中....好開心! :lol
我都係 , 呢度都有贏分:))
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:00 AM 發表

你咪話你唔見...因為唔會個個reply都追!

叫佢下次見到就報告啦~ :-"
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:00 AM 發表

唔好成日咁介意 , 我都試過日日比人小啦 , 做得版主你就要有心理準備:)
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 11:02 AM 發表

你咪話你唔見...因為唔會個個reply都追!

叫佢下次見到就報告啦~ :-"
我唔知佢有冇報告過,因為之前唔得閒,一上黎就 delete 晒 d pm
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:03 AM 發表

我唔知佢有冇報告過,因為之前唔得閒,一上黎就 delete 晒 d pm
=D>=D>=D>
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-12 11:03 AM 發表

唔好成日咁介意 , 我都試過日日比人小啦 , 做得版主你就要有心理準備:)
你諗下日日都有人係意見區投訴...........
其實d球會post俾唔俾佢地講D無聊野

好似我地以前係賭仔世界都大部分同賭無關
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 11:04 AM 發表

=D>=D>=D>
試過一上黎六十幾個:L
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:04 AM 發表

你諗下日日都有人係意見區投訴...........
唔好入去......;P