返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:05 AM 發表
其實d球會post俾唔俾佢地講D無聊野

好似我地以前係賭仔世界都大部分同賭無關
咁好難既 , 追post追死你啊:L
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:05 AM 發表
其實d球會post俾唔俾佢地講D無聊野

好似我地以前係賭仔世界都大部分同賭無關
其實應該比.....:L
我都出街街啦 , 祝大家今日贏多0的^^
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 11:08 AM 發表

其實應該比.....:L
我都係咁諗,不過依家改版規,佢地一定係話幫曼迷:@
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-12 11:09 AM 發表
u too, 88
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-12 11:09 AM 發表
大家咁話...wait for you~~ :-*
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:09 AM 發表

我都係咁諗,不過依家改版規,佢地一定係話幫曼迷:@
let it be :L

唔使理佢地啦...佢地咁得閒check post唔代表我地都咁得閒去處理!

更何況唔係佢地報告認為有問題我地就一定覺得有問題而去做野!
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 11:12 AM 發表

let it be :L

唔使理佢地啦...佢地咁得閒check post唔代表我地都咁得閒去處理!

更何況唔係佢地報告認為有問題我地就一定覺得有問題而去做野!
2. 所有球會 post 只接受其在會員名單內的支持者留言,不在會員名單的會員嚴禁在球會 post 內留言,入會後大家可以就該球會的新聞/球員/賽事發表意見,也可以作為交友的平台,傾下計聯誼下感情,但係嚴禁講粗口或攻擊他人的野

改左
原帖由 Q版賭神 於 2006-8-12 11:14 AM 發表

2. 所有球會 post 只接受其在會員名單內的支持者留言,不在會員名單的會員嚴禁在球會 post 內留言,入會後大家可以就該球會的新聞/球員/賽事發表愠...
ok~ =D>
大家好=3=
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-12 09:46 AM 發表
Wahshan駛唔駛咁快就買左車仔啊??=.=

雖然贏硬....呵呵.....
今晚可能返大陸,所以買定先....:$
打左咁耐機先賺得丁屎咁多=.=
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-12 12:18 PM 發表
打左咁耐機先賺得丁屎咁多=.=
打怪獸仲好啦~ :-"
原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-12 12:13 PM 發表

今晚可能返大陸,所以買定先....:$
返大陸咁高興?! ;))