返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 11:51 PM 發表

算你啦 ﹐ 沒車大炮
咁快D drink la!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 pangck 於 2009-1-22 11:54 PM 發表
金魚佬
Pang pang 你點知我的真名 kar ??
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 fattyteo 於 2009-1-22 11:52 PM 發表

这个你就要问ricky咯~~
what's up!?~~~
原帖由 fattyteo 於 2009-1-22 11:52 PM 發表

哪一个噢~~
無XXX呢???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 11:56 PM 發表

Pang pang 你點知我的真名 kar ??
果然冇估錯

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 iwry@iwjy 於 22/1/2009 23:56 發表

what's up!?~~~
没事啦~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 fattyteo 於 2009-1-22 11:55 PM 發表

你又知噢~~不一定糖果他就要噢~~
強搶民男
小弟要take rest了啊!~~~
原帖由 pangck 於 2009-1-22 11:57 PM 發表
果然冇估錯
沒乜人知kar
原帖由 iwry@iwjy 於 22/1/2009 23:57 發表

無XXX呢???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
哪一个噢~~
我的生日就來過完lu  ...
原帖由 iwry@iwjy 於 22/1/2009 23:58 發表
晚安了哦~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-22 11:58 PM 發表
點解要 take rest ? 身子差
Ricky Good Night
原帖由 comfit8 於 2009-1-22 11:59 PM 發表
我的生日就來過完lu  ...
已經過左了

你要去死唔通我唔比你去咩!