返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-12 09:07 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=9789&extra=page%3D1

頂....過左時間買六合彩
做咩唔早D 買?
不過得3萬分(又唔係易中),算啦:-":-"
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-12 09:05 PM 發表

得1.775:@
馬會得1.38[-(
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-12 09:08 PM 發表

做咩唔早D 買?
不過得3萬分(又唔係易中),算啦:-":-"
搏單雙......
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-12 09:08 PM 發表

今次搵雲達沙打前鋒
唔係費sir自己落場咩??:))
俾叔叔爆盤之後, 彿印唔敢再開齊合彩30倍
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-12 09:10 PM 發表

好似係喎
有消息話佢會踢前:)):))
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-12 09:10 PM 發表

佢落場除時冇命走b-(b-(b-(

不過佢以前友賽真係試過用巴夫斯打前鋒......
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-12 09:10 PM 發表
俾叔叔爆盤之後, 彿印唔敢再開齊合彩30倍
我地平時跟超人買都夠搵有凸啦^:)^^:)^^:)^
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-12 09:09 PM 發表

搏單雙......
唔係顏色咩 , 我估係綠色
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-12 09:11 PM 發表

好似係喎
有消息話佢會踢前:)):))
打應該打龍俾人射xb-(b-(
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-12 09:12 PM 發表

我地平時跟超人買都夠搵有凸啦^:)^^:)^^:)^
^:)^^:)^
多謝benben
磐田山葉 對 鹿島鹿角   ( 主客和盤口 )
和                           賠率             3.00
大細盤口
大  賠率       1.90

-----------------------------------------------------------------------
浦和紅鑽 對 FC東京    ( 讓球盤口 )

浦和紅鑽  (-1)      賠率                     1.80

大細盤口
大  賠率       1.70

20000 each

=80000

泰利26         2006-8-12 05:33 PM         TVB 80000 元                 積分轉出

彿印中晒=.=''
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-12 09:15 PM 發表
和                           賠率             3.00
大細盤口

------------------------------------------------- ...
佢係傻既.......

唔係...........佢係佛;P
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-12 09:15 PM 發表
大細盤口

------------------------------------------------- ...
自己買中自己:))