返回列表 回復 發帖
武器店 玩不到....神神地可能我部電腦問題!!!>.<"
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:40 PM 發表
武器店 玩不到....神神地可能我部電腦問題!!!>.<"
呢個都幾正 \:D/
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:38 PM 發表

依.....我係下面玩上去......:-*

可能係依處有問題......;P
初初少水果係下面冇所謂
後尾多就要咁
原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:41 PM 發表

呢個都幾正 \:D/
你打得咁好...賺好多錢啦?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

老費開始fing d 後備出黎..
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:42 PM 發表

你打得咁好...賺好多錢啦?!
上限得100分咋..隻隻都係..

玩高分都冇用
:L
原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:41 PM 發表

初初少水果係下面冇所謂
後尾多就要咁  
怪唔之啦......

打左好耐都過不了版......

晒左幾千元......:L

原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:42 PM 發表
老費開始fing d 後備出黎..  
友誼賽去邊處睇?!

http://www.gooooal.com/www/live.htm

無既?!

原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:43 PM 發表

上限得100分咋..隻隻都係..

玩高分都冇用 :L
咁又係打怪快升好多!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:45 PM 發表

友誼賽去邊處睇?!

http://www.gooooal.com/www/live.htm

無既?!
我睇live..用tvants

gooooal 好似有制按..右邊果堆
打錯係好搵好多......

原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:46 PM 發表

係喎...有啦.....

可以一面打...都知道!!!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:46 PM 發表

咁又係打怪快升好多!
玩一次又要15分..即最多85..晒時間..
原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:46 PM 發表

係live 後面打all
原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:49 PM 發表

玩一次又要15分..即最多85..晒時間..  
想佢開賭場...好少少.....

可以同人玩麻.......

玩 game 都數係比錢佢多.......