返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:52 PM 發表

想佢開賭場...好少少.....

可以同人玩麻.......

玩 game 都數係比錢佢多.......
一早應該開賭場啦
果d game ,費時又搵得唔多:-O:-O
不過悶時,玩下都不錯B-)
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-12 11:51 PM 發表

係live 後面打all
thx!!!

不好意思 -6 地贏左你 1000 個......sor!!!:L
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-12 11:54 PM 發表

一早應該開賭場啦
果d game ,費時又搵得唔多:-O:-O
不過悶時,玩下都不錯B-)
有一半玩過既.......

希望加賭場...有美女荷官既......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:54 PM 發表

thx!!!

不好意思 -6 地贏左你 1000 個......sor!!!:L
不要緊啦

琴日贏暗果d 又輸番曬b-(b-(

聽日車仔去馬^:)^^:)^
[-O<[-O<[-O<
c7入波:D
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-12 11:56 PM 發表

不要緊啦

琴日贏暗果d 又輸番曬b-(b-(

聽日車仔去馬^:)^^:)^
[-O<[-O<[-O<
車仔要面...應該去馬......;P

3:0..^^

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:56 PM 發表

有一半玩過既.......

希望加賭場...有美女荷官既......;P
野球拳  \:D/
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-12 11:58 PM 發表
3:0..^^
DAVID JONES~

西記個籠超唔掂..

一球冇封近柱比C7入

呢球穿加拿大 入   
[-(
原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:58 PM 發表

野球拳  \:D/
都好......或者咸濕麻雀.......;P

今日都差多贏番輸果d \:D/  
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 12:00 AM 發表

都好......或者咸濕麻雀.......;P
;P;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-12 11:59 PM 發表

DAVID JONES~

西記個籠超唔掂..

一球冇封近柱比C7入

呢球穿加拿大 入   [-(
曼魚 有時都 --66 贏嫁.......

不過 幫我地贏左分就唔話佢啦......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 12:02 AM 發表

曼魚 有時都 --66 贏嫁.......

不過 幫我地贏左分就唔話佢啦......;P
lol

整體曼聯今場都唔錯既  =D>
原帖由 Q版希比 於 2006-8-13 12:00 AM 發表
今日都差多贏番輸果d \:D/   
我要贏車仔先打和.......:Q