返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-13 12:19 AM 發表

咩你又買!?
大注.....暗!:D
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-13 12:20 AM 發表

你買咩先>:)
車仔;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

呵呵~~:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 12:21 AM 發表

大注.....暗!:D
你買邊隊?:-SS:-SS
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-13 12:22 AM 發表
無緣同你操波tim

快要去訓
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-13 12:22 AM 發表
又贏到笑呵呵=D>

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-13 12:22 AM 發表

你買邊隊?:-SS:-SS
車仔!!!ok!?

抵啦.馬會開 車 -0.5 @2.00...

你開 車路士 [ -0.5/-1 ]  @ 1.85

死仔唔比買都回句.....

閃左?!

咁等你回覆啦......886!!!

遲d先買
原帖由 Q版韋拉 於 2006-8-13 12:34 AM 發表
遲d先買
星期日踢.....等埋明天陣容就最好.....;P

今日有波踢都咁靜.....

x死左好多人咩.....!?

ha ha ha ha.......改新聞