返回列表 回復 發帖
升到 5百多...勁抽佢!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-13 03:27 PM 發表
賣出後發先至~~~ 100000 股,現價上漲 54.00 %

賣佢先升....haha
我買佢升到 2-300 百...賣佢升到 500 ......吹到啤啤聲.......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 03:25 PM 發表

我有想開公司.....

有什麼手續?!

會輸死嗎!?
會架....不過係輸死之前已經賺死左lu.....

http://3park.net/forum/plugin.ph ... mp;action=Pstock_On
抽晒都仲係漲停.....整整佢先
196.......抽完未?!
抽多一點......
要抽到 50 元左右......

如果唔係.....我入 BUBU 放我就 PK......

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-13 03:31 PM 發表

會架....不過係輸死之前已經賺死左lu.....

http://3park.net/forum/plugin.ph ... mp;action=Pstock_On
投資額:(範圍:¥10000000 - ¥1592064070)
投入上市公司的資金,不能大於你的賬戶資金。   *  
上市股票單價:
單價範圍:¥1.5 至 ¥20   *  
上市股票數量(系統設定最少500000只股票)
每股單價乘以您打算發行的股票數不能大於您投資資金總額的二份之一

應該打幾多?!

ok la>..
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 03:33 PM 發表
196.......抽完未?!
抽多一點......
要抽到 50 元左右......

如果唔係.....我入 BUBU 放我就 PK......
咁你等多陣先
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 03:36 PM 發表

投資額:(範圍:¥10000000 - ¥1592064070)
投入上市公司的資金,不能大於你的賬戶資金。   *  
上市股票單價:
單價範圍:¥1.5 至 ¥20   *  
上市肠...
兩樣都冇所謂既......
抽到盡晒都落唔到一百......算la.....
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-13 03:39 PM 發表
抽到盡晒都落唔到一百......算la.....
你公司咁勁既!?;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 03:40 PM 發表

你公司咁勁既!?;P
setting problem....
種金得金國際有限公司

1.5

本公司業務 : 層壓式推銷
將種金金字塔方式改進得更好更全面, 包保買既唔知, 用既唔覺, 人人有飯開 ~ 更是本公司創辦人既"中指"......

中指<<< 點打?!

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 03:45 PM 發表
種金得金國際有限公司

1.5

^:)^^:)^>:D<>:D<