返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-13 04:24 PM 發表
ivan here??
yes
後發先至~~~的股票遭大戶購入,打開漲停狀態!
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-13 04:23 PM 發表
有無人換錢?????1U$=幾多3park$?
KAN , CCK, DAVIDKO......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-13 04:25 PM 發表

yes
果面收pm
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 04:26 PM 發表

KAN , CCK, DAVIDKO......;P
死左la
車, 雲, 馬, 里
今晚睇好呢四隊, 你地呢??
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-13 04:26 PM 發表
後發先至~~~的股票遭大戶購入,打開漲停狀態!
姐係點?!

而家再抽可以嗎?!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

現金: 56816 E幣

已經有少少可以入貨啦......

E$ 1 : 10 股票錢......;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 04:27 PM 發表

姐係點?!

而家再抽可以嗎?!
就出街, 唔玩住lu
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 04:29 PM 發表
現金: 56816 E幣

已經有少少可以入貨啦......

E$ 1 : 10 股票錢......;P
買乜好?
出去la, ivan 受唔受都回我pm la
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-13 04:34 PM 發表

買乜好?
專炒依隻.....賺左好多...

117 後發先至~~~ kan_sir 2771621 83.29 172.56 172.63 0.00 24 29 4102680 漲停

賣其他比大鱷食晒錢.......

之後我會開返間公司......開左搵埋你地入股..一齊做市.......;P

原帖由 Q版亨利 於 2006-8-13 04:35 PM 發表
出去la, ivan 受唔受都回我pm la
88>:D<

原帖由 Q版柏金 於 2006-8-13 04:34 PM 發表

買乜好?
個人股票上市申請一覽表 | 申請個股上市
上市公司 股票數量 上市價格 申請人 申請日期 公司簡介 審批 操作
種金得金國際有限公司 種金得金國際有限公司 2 蝦條王 2006-8-13 15:48 本公司業務 : 層壓式推銷將種金金字塔方式改進得更好更全面, 包保買既唔知, 用既唔覺, 人人有飯開 ~ 更是本公司創辦人既宗旨!!!

;P;P;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-13 04:37 PM 發表

專炒依隻.....賺左好多...

117 後發先至~~~ kan_sir 2771621 83.29 172.56 172.63 0.00 24 29 4102680 漲停

賣其他比大鱷食晒錢.......

之後我會開返間公司.... ...
唔係好明點玩....:L
靜音國際有限公司衣隻好似會升少少...