返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-29 11:18 PM 發表

唔好啦。。我就睡了。。唔好骚扰到咕咕啦。。
哈哈哈。。没你的批准。。我边度咁叫咕咕出现。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 11:14 PM 發表

呢排玩假假啊。。。
哈哈。。你知道系边度揾到我的。。
哈哈。。不是假假咯。。。

是这样你会自动显身啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-29 11:20 PM 發表

唔会的。。只要你敢就可以了。。
哦。。那是不是多和你们吹水。。。就会进步啊。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 11:24 PM 發表

哈哈。。呢排你已经追紧我地了啵。。
不敢不敢哦。。。还差一大段哦。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 11:25 PM 發表

哈哈哈。。没你的批准。。我边度咁叫咕咕出现。。
你要拿咕咕来压我咩。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-29 11:26 PM 發表

哈哈。。不是假假咯。。。

是这样你会自动显身啊。。。
都讲你高招架啦。。唔使叫我都可以惹我出现。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-29 11:28 PM 發表

不要太谦虚哦。。。会变虚假哦。。。《〈〈〈嘿嘿。。蓝蓝。你自己讲的。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 11:31 PM 發表

都讲你高招架啦。。唔使叫我都可以惹我出现。。
哈哈。。那现在给你知道了。。。

以后用回啊。。那你会不会出现啊。。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-29 11:28 PM 發表

哈哈。。睇来就到。。你唔好咁谦。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-29 11:30 PM 發表

你要拿咕咕来压我咩。。
没。。没。。没D咁的事。。
我没拿她来压你。。是你误解我。。
老2,做么今天有靓仔那么迟才和我讲?

D靓仔比猪猪"jiao" 晒啦!!

(我的晚礼服没得“登场”了... )

原帖由 wk.hoo 於 2008-12-29 11:34 PM 發表

不要太谦虚哦。。。会变虚假哦。。。《〈〈〈嘿嘿。。蓝蓝。你自己讲的。。
有人炒冷饭啊、。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-29 11:34 PM 發表

糟糕。。。自打嘴巴哦。。。

我看到咕咕出现咯。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 11:35 PM 發表

哈哈。。睇来就到。。你唔好咁谦。。
哈哈。。。人家说再假就是虚伪哦。。。
好啦。。。那我就加油追上你们咯。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-29 11:34 PM 發表

哈哈。。那现在给你知道了。。。

以后用回啊。。那你会不会出现啊。。。。
哈哈。。睇你激到我没啦。。。