返回列表 回復 發帖
返來....:-"
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-14 01:29 AM 發表
你 2 個人...放晒先...
唔通知我......

不過佢都無跌......^^
你衣家會入邊隻?
原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-14 01:25 AM 發表

我都唔知
好多昔日大藍籌而家剩係識跌 (包括我o個幾間) :'(
街貨咁多點會升..?

我估咋!:P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

訓啦
唔識玩
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 01:30 AM 發表

你衣家會入邊隻?
117,119, 97

今日股市行情

成交總額: 2147483647 元
成交筆數: 3144 筆
綜合指數: ↓105.43 %

所以大籃籌先唔升...可能!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-14 01:35 AM 發表
下個禮拜六你好自為之呀!! :@
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-14 01:36 AM 發表

下個禮拜六你好自為之呀!! :@
去唔到都無計嫁!:L

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-14 01:45 AM 發表

去唔到都無計嫁!:L
你講過無問題架!!!! X(
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-14 01:46 AM 發表

我好像好早話左比你知道.......有問題.......比佢地早知道幾日.......

不過我仍搵人中......希望搵到啦.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-14 01:52 AM 發表

我好像好早話左比你知道.......有問題.......比佢地早知道幾日.......

不過我仍搵人中......希望搵到啦.......
我知...你果次講話你應該會搵到人頂.....:L
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-14 01:46 AM 發表

怕接觸痛苦 全為怕分開 誰人未信首先想信愛

日日都改新野.....?

好多女比傷害你咩?

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-14 01:53 AM 發表

我知...你果次講話你應該會搵到人頂.....:L
都無人肯頂.....星期六...

黃金時間......

CCK 明天先找數......輸到無晒錢........>.<"