返回列表 回復 發帖
侷一身汗就好
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-29 10:14 AM 發表
hi, 喵喵, 病咗要飲苦茶
苦茶???

以前飲得多,E家怕怕~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-29 10:14 AM 發表
侷一身汗就好
返緊工~而且出街嘅話,只止锔一身汗啊!

一桶水都得
苦口良藥嘛~身體唔舒服就唔好飲凍嘢
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-7-29 10:22 AM 發表
返緊工~而且出街嘅話,只止锔一身汗啊!
一桶水都得
好多肥師奶比好多錢侷"太空倉"減肥,侷出一身汗
就當免費SAUNA囉~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-29 10:25 AM 發表
苦口良藥嘛~身體唔舒服就唔好飲凍嘢
我都係飲茶多嘅, 咁係太苦!以前一日飲幾次,我覺得已经够啦!我宁愿打针都唔再飲苦茶~
打針!!? 喵喵好勇敢啊
其實你都得嘎!我個人覺得飲苦茶仲痛苦過,打针
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-7-29 10:36 AM 發表
喵喵你生病吗?

原帖由 喵喵囡囡 於 2008-7-29 10:36 AM 發表
不要打針啊!!
原帖由 walala 於 2008-7-29 10:50 AM 發表

喵喵你生病吗?
我E家好明显係啦!!!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-29 10:57 AM 發表

不要打針啊!!
你知唔知,以前我细细個嘅時侯,每個星期都會睇病一次,個個星期都要飲苦茶~所以,我覺得打针會比飲苦茶,幸福多啦!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-7-29 04:14 PM 發表

你知唔知,以前我细细個嘅時侯,每個星期都會睇病一次,個個星期都要飲苦茶~所以,我覺得打针會比飲苦茶,幸福多啦!
苦口良药。。。。

原帖由 walala 於 2008-7-29 04:15 PM 發表

苦口良药。。。。
飲苦茶,惨過叫我去S啊!