返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-14 01:10 PM 發表

洗唔洗幫你睇,不過睇日要睇醫生
睇下有冇人幫先
kan_sir 教室~~~~後樂園分店 102000 110,452,740.00 $1,082.87 $1,054.89 $107,598,790.10 ↓27.98 元 ↓2,853,949.90 元 ↓2.58 %
又跌番
仆x
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 01:22 PM 發表
kan_sir 教室~~~~後樂園分店 102000 110,452,740.00 $1,082.87 $1,054.89 $107,598,790.10 ↓27.98 元 ↓2,853,949.90 元 ↓2.58 %
又跌番
仆x
我整跌;P:L
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-14 01:23 PM 發表

我整跌;P:L
我見到
X(X(
有冇人可以幫手整下隻人渣牌啤酒        .....
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-14 01:19 PM 發表

睇下有冇人幫先
我有野想問..為何你抽左咁多次都輸緊 4千萬?!?!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

Cheap極有限公司業績大幅滑坡,遭受大戶拋售,現價下跌 3.18 %

點解會咁?
死醉酒佬隻股點整都係跌
X(:@
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 01:29 PM 發表
死醉酒佬隻股點整都係跌
X(:@
試下賣賣買or 賣賣賣買
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-14 01:31 PM 發表

試下賣賣買or 賣賣賣買
乜q都試過
而家放q哂
搵人攪攪佢

102 無恥腰芒967八無限公司
><
哈狗幫唔錯
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 01:29 PM 發表
Cheap極有限公司業績大幅滑坡,遭受大戶拋售,現價下跌 3.18 %

點解會咁?
電腦setting, 除左有d ai 會買, 賣股外, 亦會random 整d 咁既野
蝦條你咁多錢,快d 申請番隻股啦
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-14 01:32 PM 發表
搵人攪攪佢

102 無恥腰芒967八無限公司
><
好難升番上11蚊嫁wor...