返回列表 回復 發帖
哈狗幫升啦!!!
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-14 01:44 PM 發表
哈狗幫升啦!!!
放個陣話我知wor
唔好買住,放完先
虧損
很不幸的,您的上市公司投資失利面臨虧損,虧損額高達 63900323 元,您可以注資,發售新股,選擇放盤出售或繼續觀察市場走勢。
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 01:44 PM 發表

放個陣話我知wor
我要等3min....
基金基佬買入無恥腰芒967八無限公司 100000 股,現價上漲 4.14 %
又跌返=.=
原帖由 Q版亨利 於 2006-8-14 01:45 PM 發表
虧損
很不幸的,您的上市公司投資失利面臨虧損,虧損額高達 63900323 元,您可以注資,發售新股,選擇放盤出售或繼續觀察市場走勢。
:L
放哈9!
咁幾時先賣?
快d放啦喂
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 01:46 PM 發表
基金基佬買入無恥腰芒967八無限公司 100000 股,現價上漲 4.14 %
any one want to  buy alot of 無恥腰芒967八無限公司 with me together \:D/
放哂~
原帖由 Q版施根 於 2006-8-14 01:50 PM 發表
放哂~
x2
114        哈狗幫        700000        5,642,000.00        $8.06        $8.96        $6,270,223.40        ↑0.90 元        ↑628,223.40 元        ↑11.13 %
102        無恥腰芒967八無限公司        500000        4,075,000.00        $8.15        $9.42        $4,712,048.00        ↑1.27 元        ↑637,048.00 元        ↑15.63 %

^:)^^:)^