返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版法明尼 於 2006-8-14 11:58 PM 發表

溝完女女la:$
仲溝緊....溝到急緊屎都未去屙....:lol
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-15 12:02 AM 發表

仲溝緊....溝到急緊屎都未去屙....:lol
寸步難移:P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 12:00 AM 發表
寵物又不正常.......
波又戒左.....
暗又...今日沒有一場好野......
遊戲區打到悶.......

咁你想點?!
...

英超虚拟足球经理游戏!大家一起玩吧!

1.首先去这个网址 http://uk.premiership.fantasysports.yahoo.com/football

2.如果还没登入就先登入吧!

3.按 "Create or Join a Group" 然后选择 “Join a private group"

4.Group ID#是9903, password是1234

5.加入之后就可以开始edit您地球会了!

6.一定要把阵容11个人都填满才能开始算分数!

7.要在19/8/2006前把阵容edit好噢!英超就来开赛咯!enjoy^^
原帖由 Q版法明尼 於 2006-8-15 12:03 AM 發表

寸步難移:P
係要爭取每分每秒....:))
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-15 12:04 AM 發表

係要爭取每分每秒....:))
wow<:-P
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-14 11:55 PM 發表
多謝 CCK!!!^^
多謝 CCK & ivan 仔! :$
【偷得浮生半日閒】
我都好想玩下新野......

不過真係好悶.....

玩下股票.....有小小世藝.....
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

轉移陣地....傾完msn....而家轉場傾電話....:))

see u guy~~ :lol
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-14 11:59 PM 發表
;P;P;P
hi 領隊, 德乙有冇得 side bet? :$
【偷得浮生半日閒】
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 12:11 AM 發表
我都好想玩下新野......

不過真係好悶.....

玩下股票.....有小小世藝.....
明架兄弟...我都唔係話你....:)
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-15 12:15 AM 發表

hi 領隊, 德乙有冇得 side bet? :$
x2;P
佢話緊我地;P
有冇人受我科隆 ?!
追到呢個的話就好lu....[-O<