返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版雲加 於 2006-8-15 11:21 AM 發表

X(
;P;P
CCK隻股票,我今日12點賣唔到(出左街)
你地唔洗等我,我遲d 先再賣(如果等埋我又唔驅;;);;))

:-":-"

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 11:26 AM 發表
你地唔洗等我,我遲d 先再賣(如果等埋我又唔驅;;);;))

:L:L
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 11:26 AM 發表

成日去蒲 ;P
反U吹水站..............B-)
原帖由 Q版施根 於 2006-8-15 11:22 AM 發表

;P;P
;P;P>:)
原帖由 彿印 於 2006-8-15 11:32 AM 發表
Kenneth 200000 2.23 % 45.26 31.50 9,052,551.80 6,300,000.00 2,752,551.80 43.69 %
;P
原帖由 彿印 於 2006-8-15 11:32 AM 發表
:@:@
原帖由 Q版希比 於 2006-8-15 11:30 AM 發表

成日去蒲 ;P
我都想去:lol
原帖由 Q版希比 於 2006-8-15 11:34 AM 發表

:@:@
cck $219.81<<<<<<<<<=D><:-P:D
原帖由 彿印 於 2006-8-15 11:35 AM 發表

cck $219.81<<<<<<<<<=D><:-P:D
本來膁幾多..而家又膁幾多呀 :@

係咁中個地下 b-(
原帖由 Q版希比 於 2006-8-15 11:36 AM 發表

本來膁幾多..而家又膁幾多呀 :@
^:)^^:)^.....反U吹水站.....幫到你

easy to more the 當前價格 ........:)):))
原帖由 彿印 於 2006-8-15 11:39 AM 發表

^:)^^:)^.....反U吹水站.....幫到你

easy to more the 當前價格 ........:)):))
Hi  派錢彿