返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 12:52 PM 發表

HA HAHA

玩下咋.........

一齊拍住上搵大錢.......:D
x2:lol;P
waiting for yours 2~
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 12:51 PM 發表
賣股快得"仔"

This Account Has Exceeded Its CPU Quota  

Please contact this site's webmaster.

Wait a few minutes and use your browser's "Back" button or click her ...
你同 KAN 未走.......快走.....一陣抽水......;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-8-15 12:53 PM 發表

:@:@
don't buy
專業收購合併公司
反U吹水站
靜音國際有限公司
!!!
專業收購合併公司
靜音國際有限公司
我都會買
反U吹水站你叫到我而家去買>:)
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-15 12:54 PM 發表

專業收購合併公司
靜音國際有限公司
我都會買
no!!!:@
原帖由 Q版柏金 於 2006-8-15 12:54 PM 發表

專業收購合併公司
靜音國際有限公司
我都會買
你買完 我地低價執貨 ;P
原帖由 彿印 於 2006-8-15 12:53 PM 發表

good idea for my next 公司 name :)):))
你有 2-30 億未?!

要同我地組聯合收購公司嗎?!;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版施根 於 2006-8-15 12:53 PM 發表
:@:@
don't buy
專業收購合併公司
反U吹水站
靜音國際有限公司
!!!
我老早叫咗大家唔好買住我D股la
原帖由 彿印 於 2006-8-15 12:53 PM 發表

good idea for my next 公司 name :)):))
我下一間想開中國城.....;P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-15 12:53 PM 發表

咁早番黎? ;P
食完野就番\:D/\:D/
原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-15 12:56 PM 發表

你從不注資......?!:@:P

原帖由 Q版希比 於 2006-8-15 12:55 PM 發表

你買完 我地低價執貨 ;P
等佢考緊試果時買;P
原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-15 12:56 PM 發表

=.=
反U吹水站 200000 6,300,000.00 $31.50 $43.76 $8,752,741.34 ↑12.26 元 ↑2,452,741.34 元 ↑38.93 %
ok release
第一次賺一億
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 12:57 PM 發表

我下一間想開中國城.....;P
;P
To:殘疾

All昔日大藍籌都買唔過