返回列表 回復 發帖
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 11:08 PM 發表
頭獎又無人中

睇黎衣個重任要交比我[-O<[-O<
又冇人中??
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 11:15 PM 發表
http://3park.org/forum/plugin.ph ... ser_Show&uid=97
蝦條好有興趣炒股喎 , 過來幫下我手啦:lol
你果些係工作版務.......

我果些係玩.......

點同......
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 11:19 PM 發表

點同......
個市根本係咁跌......
電腦都係咁整跌d 股.........
加上真既股票...唔只用咁少時間.....
統計, 圖表, 報紙, 新聞, ...............................................................大能把要留意!!!

正仆xX(X(X(

83 垃圾玩具公司 395000 2,413,090,550.00 $6,109.09 $3,483.72 $1,376,069,408.30 ↓2.00 元 ↓1,037,021,141.71 元 ↓42.97 %

唉........之後都係幾個%.......
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 11:20 PM 發表

個市根本係咁跌......
電腦都係咁整跌d 股.........
係......少人入市......

2 來多大戶.......

佢要林你阻不了佢.......

所以炒分都係好事........

算啦......你係小股市民....

佢一抽你命都無.......

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 11:23 PM 發表

係......少人入市......

2 來多大戶.......

佢要林你阻不了佢.......

所以炒分都係好事........
我睇番d 紀錄

bubu 係咁入貨,係咁拖跌隻 垃圾玩具公司:@:@
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 11:19 PM 發表

點同......
你星期六搵到人未?? 唔得早0的出聲.....
之前我見佢狂散 會友航運.......

原本龍格堡係度搏哂命打怪獸^:)^
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-15 11:27 PM 發表

你星期六搵到人未?? 唔得早0的出聲.....
我都未搵到人頂........:L

你唔好預我先......

我搵到再約你地啦.......

[FW]賤到無輪口臭死賤婦一句鐘對話..

http://www.sendspace.com/file/2xaqo9
條臭貨句句都粗口, 果班cs又個個好似死狗!