返回列表 回復 發帖
一就..就好多人未必去.......可能!!!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 09:40 PM 發表
東南西北任我行買入超人旗艦 100000 股,現價上漲 65.12 %
東南西北任我行買入超人旗艦 100000 股,現價上漲 47.85 %
東南西北任我行買入超人旗艦 100000  ...
omg :-SS
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 11:43 PM 發表
一就..就好多人未必去.......可能!!!
現在都好多人唔去啦 , 如果你唔去既話.....:L
原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-15 11:43 PM 發表

早就叫你去炒分la [-(
我都問左你好多次......

都係唔太明條程度係點.......

buy=(HSI/80)-180
sell=[HSI-highest+lowest]/80-180
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-15 11:45 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... a=page%3D1#pid73804

我OK既....
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-15 11:47 PM 發表

我OK既....
buy=(HSI/80)-180
sell=[HSI-highest+lowest]/80-180

買 = (今日恆指 ”收市數”? / 除以 80) - 180 

賣 = 今日恆指 ( 最高位減以最低位 )除 80 -180

???

定其他解釋!?

有冇暗買呀 ?!

pm我啦 !!
[-O<
原帖由 Q版龍格堡 於 2006-8-15 11:45 PM 發表
http://www.tvbnow.com/viewthread ... a=page%3D1#pid73804

要問下少爺先嗎?!

原帖由 Q版雷耶斯 於 2006-8-15 11:52 PM 發表
有冇暗買呀 ?!

pm我啦 !! [-O<
問下本地莊.....;P

原帖由 Q版皮利斯 於 2006-8-15 11:53 PM 發表

要問下少爺先嗎?!
你自己得唔得先??
終於回家了:L
最強火影駕臨!!!
26/08 得!