返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版列文 於 2006-8-16 12:03 AM 發表

依幾日去左大學既Orientation CAMP!:Q
係咩?? 你有唔見左咁耐咩??;P
原帖由 Q版希比 於 2006-8-16 12:07 AM 發表

反u狂人 ;P
DAVIDKO??

佢有咁多錢既,唔通係蝦條\:D/\:D/
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-16 12:09 AM 發表

係咩?? 你有唔見左咁耐咩??;P
:L:L
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-16 12:08 AM 發表

手動:L

我已經suggest好似腰記咁
但admin好似唔想follow:L
點解佢唔直接去www.hsi.com.hk 睇..即時更新喎?  [-(
原帖由 Q版希比 於 2006-8-16 12:08 AM 發表

例如呢??  
第一日玩城市定向,係咁跑,之後第二日又玩推土機,毛毛虫(mass game)你玩過就知係咩\:D/\:D/;P
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版禾確特 於 2006-8-15 10:12 PM 發表

可能會無

見咁多人中,cut 鬼左佢:-":-"
=((
【偷得浮生半日閒】
原帖由 Q版列文 於 2006-8-16 12:11 AM 發表

第一日玩城市定向,係咁跑,之後第二日又玩推土機,毛毛虫(mass game)你玩過就知係咩\:D/\:D/;P
第一日都攞你命 ;P
原帖由 Q版費比+C 於 2006-8-16 12:11 AM 發表

=((
thx :-*
原帖由 Q版希比 於 2006-8-16 12:14 AM 發表

第一日都攞你命 ;P
仲要成班人都唔訓,咁多日都係訓左5多個小時:-O
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版列文 於 2006-8-16 12:15 AM 發表

仲要成班人都唔訓,咁多日都係訓左5多個小時:-O
咁你仲上黎 ;P
原帖由 Q版蘇甘保 於 2006-8-15 11:35 PM 發表

改期啦 , 我冇問題 , 不過Benny同蝦條都唔得......
改改改改改改
【偷得浮生半日閒】
原帖由 Q版希比 於 2006-8-16 12:16 AM 發表

咁你仲上黎 ;P
點都要上一上來蒲下頭>:D<

我要訓了,88 all!:-O
最強火影駕臨!!!
原帖由 Q版希比 於 2006-8-16 12:14 AM 發表

thx :-*
^:)^ 一切照舊! 下次有機會再搵你幫手! <:-P
【偷得浮生半日閒】
原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-16 12:01 AM 發表

buy=(HSI/80)-180
sell=/80-180

買入價= (HSI當日報價)/80-180
賣出價= (HSI當日報價-HSI最高報價+HSI最低報價)/80-180

p.s.
HSI當日報價/HSI最高報價/HSI最低報價 ...
即係而家 ADMIN 睇 4 點  YAHOO 未更新個價位當真收市價位!?
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版路斯基 於 2006-8-16 12:08 AM 發表

手動:L

我已經suggest好似腰記咁
但admin好似唔想follow:L
YAHOO 慢 1 小時........好難估佢睇果時係什麼價位;P
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一