返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 02:44 AM 發表

:onion14: ESPN 有播england 場波嗎?
我唔想再睇波佐:019:
原帖由 lux1261 於 2007-9-13 02:47 AM 發表

放工啦!今個月返早班07.30
咁放幾點呀:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-13 02:46 AM 發表

http://www.tvbnow.com/attachments/20070903_45f3d080f93ff3a3738diasFfgsvcfbs.jpg我想要.....................................
你想要咩咧???免费既。。。
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:47 AM 發表

依~~好辦法~~不過我唔以BAN人~~暫時放過佢先
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:48 AM 發表

我唔敢收呀~~陣間佢又收50000000000000億
到時唔知點算
最多同大耳窿借钱咯...
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:50 AM 發表

咁放幾點呀:onion14:
今日放1400
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 02:50 AM 發表

好得戚呀
:019:  悶.. 冇波睇..
早d 訓算了, 聽日早d 醒來K 書.. 88 甘多位..
原帖由 lux1261 於 2007-9-13 02:52 AM 發表

今日放1400
都好~~可以放早~~多D時間用~~都唔錯呀:014:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 02:50 AM 發表

我要
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 02:52 AM 發表

最多同大耳窿借钱咯...
問你借~~扣晒你的錢~~呵呵
贵公子,原来你走左黎呢度!:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 02:53 AM 發表
:019:  悶.. 冇波睇..
早d 訓算了, 聽日早d 醒來K 書.. 88 甘多位..
早D休息~~明天再K~~886
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:52 AM 發表

好得戚呀
还好啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!haha:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:56 AM 發表
贵公子,原来你走左黎呢度!:onion05:
又見啦