返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 02:53 AM 發表
:019:  悶.. 冇波睇..
早d 訓算了, 聽日早d 醒來K 書.. 88 甘多位..
886:sleeps:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 02:53 AM 發表
:019:  悶.. 冇波睇..
早d 訓算了, 聽日早d 醒來K 書.. 88 甘多位..
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:56 AM 發表
贵公子,原来你走左黎呢度!:onion05:
師奶姊姊晚安, 我要閃喇..
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:57 AM 發表

又見啦
系喔!你好!
原帖由 lux1261 於 2007-9-13 02:54 AM 發表

我要
我要去边度刮你d朋友出黎啊:019: 好远架波
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 02:56 AM 發表

还好啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!haha:onion05:
真係要想想辦法對付你先得
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:54 AM 發表

都好~~可以放早~~多D時間用~~都唔錯呀:014:
係羅.真係多左時間駛錢:onion03: :onion03: :onion03:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-13 02:58 AM 發表

師奶姊姊晚安, 我要閃喇..
我岩岩黎,你就走?:onion03:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:59 AM 發表

系喔!你好!
好好好~~今晚好夜啦~~你都係夜鬼
原帖由 wwinglin 於 2007-9-13 02:55 AM 發表

問你借~~扣晒你的錢~~呵呵
我d钱+起黎俾你吃餐饭都唔够啦:onion31: 仲同我借
原帖由 lux1261 於 2007-9-13 03:00 AM 發表

係羅.真係多左時間駛錢:onion03: :onion03: :onion03:
唔怕啦~~小富婆~~推動經濟發展嗎
贵公子,今日够皮唔玩叻?
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 02:59 AM 發表

我要去边度刮你d朋友出黎啊:019: 好远架波
你個朋友仔黎左吁!快D招吁人客啦!<慍上門問你死未>
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-13 03:02 AM 發表

我d钱+起黎俾你吃餐饭都唔够啦:onion31: 仲同我借
有廿幾萬~~夠啦~~我好易滿足:onion18:
原帖由 vwwo 於 2007-9-13 02:56 AM 發表
贵公子,原来你走左黎呢度!:onion05:
系度好耐佐lu