返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 08:03 PM 發表

玩你啦~~好唔好:014:
今晚唔好玩我啦:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 08:08 PM 發表
我要走啦~~回家再來,886
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 08:11 PM 發表
姐姐,貴公子,我走啦!!
等下要出門!!886。。。。。。。。。。。。:onion05:
我都要出街咯。。886:014:
原帖由 boy321 於 2007-9-15 08:12 PM 發表
我要睇波。。。唔知得唔得?
唔得
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
返到黎在哂:onion03: :onion03: :onion03:
入黎睇下邊個係度先 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-9-15 10:31 PM 發表
入黎睇下邊個係度先 ﹗﹗
我響度.有乜可以幫到你?
做咩甘多地盤架。。。。走黎走去走得我好辛苦 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
我仲未食早餐架。。。快D請我食啦 ﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-9-15 10:39 PM 發表
我仲未食早餐架。。。快D請我食啦 ﹗
西色  定要中色  

原帖由 bourget 於 2007-9-15 10:37 PM 發表
做咩甘多地盤架。。。。走黎走去走得我好辛苦 ﹗﹗
留響度食早餐!
哈哈 ﹗ 多謝晒 ﹗﹗
我要食中式。。。因為我 E 度好小中國野食架
食完我要出街啦。。。遲D再見啦 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
都話係你最錫我架啦 ﹗﹗:014:

其他人個個都蝦我。。又偷我D野添 ﹗﹗:onion03:
迪士尼樂園歡迎你
。。。。。。。。。。886。。。。:onion05:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-9-15 10:48 PM 發表
哈哈 ﹗ 多謝晒 ﹗﹗
我要食中式。。。因為我 E 度好小中國野食架
食完我要出街啦。。。遲D再見啦 ﹗﹗
886 玩得開心D:onion05: