返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 05:57 AM 發表

幫主收工啦  :onion05:
而家先係 妳仲未訓既:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-16 06:37 發表

jo兄
而家就真係收工啦:014:
收工好事,你個邊今日係唔係星期日。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-16 06:34 AM 發表

妳話呢。
有D野甘播.....:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-9-16 06:38 AM 發表

而家先係 妳仲未訓既:onion14:
未吁!等你收工!
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-16 06:40 AM 發表

收工好事,你個邊今日係唔係星期日。
係呀 00:42am:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 06:40 發表

有D野甘播.....:onion14:
我地火焰幫啲人申請實得啦。:onion18: :onion18:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 06:41 AM 發表

未吁!等你收工!
咁好死 不過 好開心:014:
好耐無見:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-16 06:43 AM 發表

我地火焰幫啲人申請實得啦。:onion18: :onion18:
使麼遘:onion31:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-16 06:42 發表

係呀 00:42am:onion14:
咁未姐係有假放囉,:onion05: :onion05:
我一陣間收工仲要
同女朋友返大陸。:019: :019:
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-16 06:43 AM 發表

唔好甘串
原帖由 chu553358 於 2007-9-16 06:44 AM 發表

咁好死 不過 好開心:014:
好耐無見:onion14:
你晚晚都2.3點至見人!:024:
我頂唔順訓左!:sleeps:
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-16 06:45 AM 發表

我一陣間收工仲要
無播 同女友返大陸 :onion05:
做咩咁既樣呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-9-16 06:44 發表

使麼遘:onion31:
緊係啦,等我都睇下有咩可以申請下先得。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 lux1261 於 2007-9-16 06:48 AM 發表

你晚晚都2.3點至見人!:024:
我頂唔順訓左!:sleeps:
所以今晚咪早d攞:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-16 06:45 AM 發表

我一陣間收工仲要
我一陣吹完水都要陪周仔去威咯!:onion05: