返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:48 AM 發表
我好挂住两个小既。。。。。。。。。。。
佢地去了那裡
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 01:50 AM 發表

佢地去了那裡
拒阿嬷度。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:52 AM 發表

拒阿嬷度。。。。。。。。。。。。。。。
哈~~哈~~~你真係好錫佢地~~離開一陣子都不能~~
在另一區嗎:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 01:54 AM 發表

哈~~哈~~~你真係好錫佢地~~離開一陣子都不能~~
在另一區嗎:onion14:
系响另一区,不过我已经年几未见过拒地。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 01:56 AM 發表

系响另一区,不过我已经年几未见过拒地。。。。。。。。。。。。。。。
什麼~~~這麼久了~~他們住在嬤嬤處~~你同老公又住另一處
因為沒時間照顧是嗎
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 02:00 AM 發表

什麼~~~這麼久了~~他們住在嬤嬤處~~你同老公又住另一處
因為沒時間照顧是嗎
一言难尽。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
我老公唔系细路既亲爸爸。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 02:04 AM 發表

一言难尽。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
我老公唔系细路既亲爸爸。
原來如此~~難怪你會突然想起他們, 兩個都係仔仔來是嗎?
今年幾多歲?
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 02:11 AM 發表

原來如此~~難怪你會突然想起他們, 兩個都係仔仔來是嗎?
今年幾多歲?
一仔一女,今年9岁。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 02:15 AM 發表

一仔一女,今年9岁。
好可愛的年歲~~是雙生兒?~~讀小學~~會否接他們回你家小住一陣子
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 02:21 AM 發表

好可愛的年歲~~是雙生兒?~~讀小學~~會否接他們回你家小住一陣子
拒地唔俾。。。。。。。。。。。
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=153865
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 02:23 AM 發表

拒地唔俾。。。。。。。。。。。
http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=153865
可唔可以經法律途徑把兩人爭回來
兩個小朋友最無辜 你現任丈夫願意接受他們嗎?
原帖由 wwinglin 於 2007-9-18 02:29 AM 發表

可唔可以經法律途徑把兩人爭回來
兩個小朋友最無辜 你現任丈夫願意接受他們嗎?
问过律师,拒话50%~50%,好晒时间,仲要俾好多过堂费。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 02:36 AM 發表

问过律师,拒话50%~50%,好晒时间,仲要俾好多过堂费。
真係好 麻煩~~你都係他們的母親, 照常理男方不應該阻止你見他們
在香港除非法官判決唔準另一方見子女, 不然都可以跟小朋友相處一刻
我都覺得你會好難受~~真係沒有其他方法嗎

回復 #16363 wwinglin 的帖子

闭在我响大马,一个用钱就可以乜都可以解决既地方。
D警察开口埋口就话,呢D家事你地私下解决。
跟住就打发我走。
所以我只可以黎远偷望。
原帖由 vwwo 於 2007-9-18 02:53 AM 發表
闭在我响大马,一个用钱就可以乜都可以解决既地方。
D警察开口埋口就话,呢D家事你地私下解决。
跟住就打发我走。
所以我只可以黎远偷望。
唉~~可否從嬤嬤處著手~~希望佢會睇會做母親的感受