返回列表 回復 發帖
原帖由 terenceng 於 2007-9-17 11:19 PM 發表

88:sleeps:
早抖:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
路过。。。:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 11:22 PM 發表
[quote]原帖由 lux1261 於 2007-9-17 10:55 PM 發表

解答家庭顧問!

甘你都记得我??????????

...
有D野想送比你http://translate.google.com/translate_t?langpair=en|zh-TW
將你唔明的英文放入個大格內.
再響下面選English to chinese
甘就可以番釋出來!
希望幫到你!
入会入会
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-17 11:30 PM 發表
路过。。。:onion05:
貴公子:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-17 11:35 PM 發表

貴公子:onion14:  
恭喜你终于都成为版主
原帖由 人一个 於 2007-9-17 11:35 PM 發表
入会入会
welcome welcome
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-17 11:37 PM 發表

恭喜你终于都成为版主
多謝你:onion14:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-17 23:38 發表

welcome welcome
要给money的吗
原帖由 lux1261 於 2007-9-17 11:34 PM 發表

有D野想送比你http://translate.google.com/translate_t?langpair=en|zh-TW
將你唔明的英文放入個大格內.
再響下面選English to chinese
甘就可以番釋出來!
希望幫到你! ...
我都唔知岩唔岩用,不过我已经将拒收起左先!
唔该你!!
原帖由 lux1261 於 2007-9-17 11:39 PM 發表

多謝你:onion14:
以后有乜野问题就问你啦
因该唔驶俾钱呱
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 11:41 PM 發表

我都唔知岩唔岩用,不过我已经将拒收起左先!
唔该你!!
慢慢用!

出去買D野返黎再傾
原帖由 人一个 於 2007-9-17 11:40 PM 發表

要给money的吗
呢个唔系我既地盘噢
要俾就俾公主啦:onion31:
原帖由 人一个 於 2007-9-17 11:35 PM 發表
入会入会
想入會請去http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=111888&extra=page%3D1
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-17 11:44 PM 發表

呢个唔系我既地盘噢
要俾就俾公主啦:onion31:
你唔好亂講野啦!:024: 做乜要比錢我!