返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-8-25 08:06 PM 發表。

boy 少 好

有興趣又點?
你又知我多朋友?
無點啊!!我請你出錢咯!!
睇到你點相ar ma:014:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 08:08 PM 發表。

:014: 等你返黎先。。。。。。。。。。:onion05:
就快。。:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 08:07 PM 發表。

KL shopping 邊度?:onion14:
Sungai wang 咯!!:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 08:09 PM 發表。

我請你出錢/。。。。。。。。。。:onion05:
:019: 无钱
原帖由 ed_teck 於 2007-8-25 08:07 PM 發表。

shopping... 聽到都驚
點解驚??我好想去。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 08:10 PM 發表。

無點啊!!我請你出錢咯!!
睇到你點相ar ma:014:
:019: 其實我d friend 都唔係KL, 全部讀緊書..
原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 08:12 PM 發表。

點解驚??我好想去。。。。。。。。。。。:019:
女仔見到杉, 簡直就係瘋狂狀態..
??? 炎之贵公子 ? 2007-8-25 08:10 PM ???
我就係因爲破產左所以無份去。。。。。。。。。。。:019:

原帖由 boy321 於 2007-8-25 08:10 PM 發表。

大概幾時:014:

原帖由 boy321 於 2007-8-25 08:10 PM 發表。

即係幾時? :onion05:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-25 08:11 PM 發表。

:019: 无钱
同是天涯淪落人。。。。。。。。。:019:

原帖由 ed_teck 於 2007-8-25 08:13 PM 發表。

我认同
原帖由 ed_teck 於 2007-8-25 08:13 PM 發表。

X2:onion14:
原帖由 ed_teck 於 2007-8-25 08:12 PM 發表。

:019: 其實我d friend 都唔係KL, 全部讀緊書..
甘慘啊!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-8-25 08:13 PM 發表。

我就係因爲破產左所以無份去。。。。。。。。。。。:019:
問何老闆俾家用...