返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2007-8-25 10:52 PM 發表。

:014: 猫。。猫。。喵。。喵:014:
喵~~boy少~~
http://www.youtube.com/watch?v=tdgYpHyFECA

俾大家聽下我心目中最完美既歌聲........
I love Hikki XD:014:
??? boy321 ? 2007-8-25 10:35 PM ???
揾乜野歌仔噢放出黎俾我地听咯:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 10:49 PM 發表。

水哥冇出去揾女仔既。。
報告大哥........水哥哥今朝去左唐仁佳食中餐.仲睇埋戲漆.好忙吁!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 h2o 於 2007-8-25 10:53 PM 發表。
http://www.youtube.com/watch?v=tdgYpHyFECA

水哥,我幫你放出黎。。:onion14:

回復第 11307 帖由 boy321 所發的帖子

乜講到好似我好鬼死好色咁呀
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 10:53 PM 發表。

喵~~boy少~~
今晚咁早既?係咪掛住我。。:onion05:
原帖由 h2o 於 2007-8-25 10:53 PM 發表。

我幫水哥哥放出黎
好好听噢
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-25 10:53 PM 發表。

揾乜野歌仔噢放出黎俾我地听咯:014:
好難揾,唔知你地既口味。。
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 10:54 PM 發表。

報告大哥........水哥哥今朝去左唐仁佳食中餐.仲睇埋戲漆.好忙吁!
咁好节目。。。:019:
原帖由 boy321 於 2007-8-25 10:55 PM 發表。

水哥,我幫你放出黎。。:onion14:

tdgYpHyFECA
大哥你又快過我:onion03: :onion03: :onion03:

回復第 11314 帖由 lux1261 所發的帖子

冇去到睇戲呀 XD
臨時改變主意 睇黎套戲都唔會去睇囉 DL佢算啦:019:
原帖由 wwinglin 於 2007-8-25 10:50 PM 發表。
我又來了
HELLO mimimi
原帖由 lux1261 於 2007-8-25 10:58 PM 發表。

大哥你又快過我:onion03: :onion03: :onion03:
下次俾個機會你快過我。。