返回列表 回復 發帖
原帖由 金谷秀夫 於 2007-8-31 09:07 AM 發表。
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我走拿........:onion05: ...................:sleeps: .....................886
發個靚夢
哇......好多飽呀:onion10:
D 夜鬼去晒邊呀 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-8-31 11:05 AM 發表。
D 夜鬼去晒邊呀 ﹖﹖
唔知呢?
咁多位,你地好嗎!
我返到大馬啦。。:014:
原帖由 boy321 於 2007-8-31 02:46 PM 發表。
咁多位,你地好嗎!
我返到大馬啦。。:014:  
:014: merdeka...
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 02:48 PM 發表。

:014: merdeka...
琴晚去KLCC好熱鬧。。:014:
但冇烟花睇。。:019:
  KLCC....

老兄, 我念你去錯地方
我琴晚去 IKANO, 有fish leong, 有煙花放(幾靓下)... 不過今年putrajaya 有煙花比賽, 好大型
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 02:56 PM 發表。
KLCC....

老兄, 我念你去錯地方
我琴晚去 IKANO, 有fish leong, 有煙花放(幾靓下)... 不過今年putrajaya 有煙花比賽, 好大型
我琴晚岩岩落機,夜晚諗住KLCC有煙花睇。。。點知冇,搞到仲要塞車
wahaha.... so bad luck...

接下來有何打算?
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 03:01 PM 發表。
wahaha.... so bad luck...

接下來有何打算?
岩岩返黎打算休息下先。。 跟住先算。。
不過好熱,搞到我唔敢出街
閃陣, 轉頭見