返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 10:03 PM 發表。

THANKYOU
從今以後呢條路任你行:
哈哈.. 敲詐金師父成功...  會唔會同大家分享下
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 10:06 PM 發表。

10個鍾頭後佢會出現掛!
見Becky妹妹.到時問佢
Or  PM 佢
我同佢生活在兩個不同的世界...
好難撞到一起..
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-31 09:56 PM 發表。

lux公主
hello貴公子我地又見
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-31 10:01 PM 發表。
爷爷 乜甘得闲啊 唔驶做啊
亞爺不嬲都~~~~~~~~~~唔駛做
閃.. 88 各位
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 10:10 PM 發表。

hello貴公子我地又見
怕你心急ar ma 有无左住你地啊

回復第 12575 帖由 ed_teck 所發的帖子

原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 10:07 PM 發表。

哈哈.. 敲詐金師父成功... 會唔會同大家分享下
亞爺唔會眼紅我多左一個零!

我買左件衫送比佢但係""沒有該用戶名﹗贈送失敗。""
試左幾次金字之前又沒有空格!:024:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-31 10:14 PM 發表。

怕你心急ar ma 有无左住你地啊
得番我倆:onion03:
??? lux1261 ? 2007-8-31 10:16 PM ???
做乜甘火啊。。:onion05: 睇开d咯:014:
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 10:19 PM 發表。

得番我倆:onion03:
系啊:019: boy少冲凉仲咪好啊
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-31 10:21 PM 發表。

系啊:019: boy少冲凉仲咪好啊
你怎知boy少沖涼
我回来啦!!!!!
开心就是人生最好的幸福
??? lux1261 ? 2007-8-31 10:26 PM ???
头先拒话我知即:019: becky姐等拒等到发晒狂噢
(咪话俾becky知噢)如果唔系就
原帖由 terenceng 於 2007-8-31 10:30 PM 發表。
我回来啦!!!!!
( 靓仔)你黎啦:014: