返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:44 AM 發表。

今曰 好倦了.唔整拿!
对不起昨天等不及你的就睡了~~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:43 AM 發表。

:onion05: 覺得咖啡貓適合佢多d.. 哈哈..
佢而家  wolala  :014:
你就...............................
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:43 AM 發表。

:onion05: 覺得咖啡貓適合佢多d.. 哈哈..
我都係咁話~~始終都係茄菲貓好d~~:onion18:
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 02:44 AM 發表。
要不要这样讲啊爷~~~
:onion31: 鬼叫你靓仔過我... hoho...
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:44 AM 發表。

爺爺即是爺爺~~好有耐性~~好叻叻呀
乖孫仲叻喇... ^^
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:47 AM 發表。

你就...............................
多谢公主~:014:
开心就是人生最好的幸福

回復第 13414 帖由 ed_teck 所發的帖子

放心我是我,你是你没得比:onion14:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:47 AM 發表。

wolala 係麼東東?
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:48 AM 發表。

夜猫三点了快去:sleeps:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:40 AM 發表。

u're welcome, 同會員解答係我的職責之一.. 更何況係lux 公主.. 66
我最近轉左工!呢個月返早更、改左呢段時間出現!
識到你地我好開心吁!
??? ed_teck ? 2007-9-6 02:51 AM ???
是。。。。。。。。。。。。。。。
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:52 AM 發表。

我最近轉左工!呢個月返早更、改左呢段時間出現!
識到你地我好開心吁!
你的小绵羊买了吗?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:48 AM 發表。

佢個張茄菲貓好似好懶甘.
而家精神活力好多 :onion05: :014:
??? terenceng ? 2007-9-6 02:52 AM ???
你又咁夜都唔訓~~等什麼呀:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:55 AM 發表。

佢個張茄菲貓好似好懶甘.
而家精神活力好多 :onion05: :014:
都是你最好~~
开心就是人生最好的幸福