返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:55 AM 發表。

你又咁夜都唔訓~~等什麼呀:onion14:
要睡了~进来看看吧了
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 02:54 AM 發表。

你的小绵羊买了吗?
仲未買:呢排大出血無錢拿!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:55 AM 發表。

佢個張茄菲貓好似好懶甘.
而家精神活力好多 :onion05: :014:
係呀~~似佢呀~~懶鬼:onion14:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 02:57 AM 發表。

仲未買:呢排大出血無錢拿!
可以的话就不要买女子坐就危险多了~
开心就是人生最好的幸福
路過中,各位不要理我,
要遲啲先可以入過黎。
火焰幫大家庭主路元帥。

回復第 13428 帖由 wwinglin 所發的帖子

不睬你~:024:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 ed_teck 於 2007-9-6 02:51 AM 發表。

wolala 係麼東東?
法文~~~~~~等於
好啦~大家对不起我要:sleeps:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-6 02:58 AM 發表。
路過中,各位不要理我,
要遲啲先可以入過黎。
JO哥哥我點可以唔理你:onion03: :onion03: :onion03:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 03:00 AM 發表。

法文~~~~~~等於
公主如果你住大马我一定追你只可惜~~~~~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 02:58 AM 發表。

可以的话就不要买女子坐就危险多了~
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 03:02 AM 發表。

公主如果你住大马我一定追你只可惜~~~~~~~
真的嗎?
原帖由 wwinglin 於 2007-9-6 02:57 AM 發表。

係呀~~似佢呀~~懶鬼:onion14:
原帖由 terenceng 於 2007-9-6 03:01 AM 發表。
好啦~大家对不起我要:sleeps:
原帖由 lux1261 於 2007-9-6 03:04 AM 發表。

真的嗎?
不要给姐姐知道不然她会骂我~~~
开心就是人生最好的幸福