返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb& T2 Q- l6 k4 w+ k9 c/ q
係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇. T0 ^( R3 P0 C1 J
不過我唔係嫌美儀老啊。
% F0 [0 K/ ~# C" W( N9 w- Z8 L公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
+ X! C) v% i% M1 k' c. g! V
+ L" U2 R/ }, [  G5 W3 G; L不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
/ A5 T! m- u# g1 ~/ J3 f$ I3 Lwww3.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 \; @/ g( D  l! y, O" B3 Ktvb now,tvbnow,bttvb
" E  w4 V2 K9 x公仔箱論壇
6 l; O% p: ?4 P% G

" [8 r/ H# D- ~& m& Y不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲+ ]# Z0 V* n# j
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
+ A2 r) c6 l9 S) i: ~4 {7 N唔.....
- H3 f* f  I) jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
7 X# P9 k& q8 x& O3 A- U, ]# w! _7 D; mtvb now,tvbnow,bttvb5 v  H$ W) J. w. h% a
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係9 a/ ]& ]! l) l; {" e% w0 T. m* {  _
* `' h( k: b4 [' n" o) Etvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
  x6 Y- f+ B& u3 C# m$ S公仔箱論壇, a% o' k2 X: y6 {  k
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
3 f3 a1 M& |) n4 N& O& B) v8 _4 e唔.....
. k0 K; k3 D% V7 @公仔箱論壇美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......www3.tvboxnow.com; g" Z) z- ~/ l
7 Z3 D  m5 i% t4 ]. \* P: ktvb now,tvbnow,bttvb註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
1 ^: S" C0 u" d7 y$ Ywww3.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
公仔箱論壇+ L* j* D5 e4 _7 E
www3.tvboxnow.com9 b  ?4 ^3 I/ G# ^8 T
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
9 d7 _% U2 z9 V
www3.tvboxnow.com: W* g+ q) p% |& Z1 h. U
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
! [3 B3 \  r5 V: N+ `5 ^9 |" K' owww3.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
- y  S; T# J, [) ^' L6 U3 p1 B
( w" u0 K4 d2 I( G
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
' o) E/ D$ Q' z! r' t+ E1 [3 k/ {9 @  d* I# w! y5 W
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
: B2 f, N- T  c' v5 Gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
1 [! S) E$ v: b! w6 W& X2 o

# f% k1 B1 ]" Q! O) a9 p1 Pwww3.tvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:
% [+ G8 j- h* T! c0 B釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。; F: L" \' f% x  u* Y: X
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

; v. B6 n2 F5 U( T/ f$ L1 k2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 L' J4 X& p2 l% E$ Kwww3.tvboxnow.com
8 s" E  l) P! E9 {  `; T" A, ntvb now,tvbnow,bttvb 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
) {- ~+ d! V9 ^" F; X5 G

8 x8 I$ y1 v# n' {  V7 @公仔箱論壇有大佬撑住咁就冇有怕:
9 ^, K8 b# G; D% Wtvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
& _; k9 g5 U+ H" b公仔箱論壇嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
( X/ K* T+ k' j3 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
4 y3 R& |# f! U9 f; A0 u, VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
; ~8 _% d+ S6 {9 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. e1 n7 K, ~& O5 }: Gwww3.tvboxnow.com我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
' w# O0 c: a) T; M  Gwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ W) L0 h6 Q/ f* I/ O8 f
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎公仔箱論壇8 r( H6 S( r+ m4 i! @5 P) @
( B, I: K1 g8 Fwww3.tvboxnow.com公仔箱論壇' n0 C4 A9 |: C* v0 K$ F$ a8 F
  @% A, i1 w0 |; Xmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
www3.tvboxnow.com# B' U0 o2 g9 A/ h4 B
我預設嗰個反而唔係呀..
# J( K# B( @8 \
3 h  X5 p) p: A+ \7 G公仔箱論壇咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
7 M* l$ O6 W  g6 ]/ X- r公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
, R6 `$ o* T3 vwww3.tvboxnow.com啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
9 G% R" B. m0 F4 Y
# p& ~5 _" y5 l, e. J) _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。補充茅山聖物紅肚兜- c- p" `! d; U' k) r

+ h' b  B6 b4 [tvb now,tvbnow,bttvb
2 A. k) Q( s, o; A公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb2 g& R- i5 N% D7 p' z+ f) \( j
tvb now,tvbnow,bttvb0 p) @' D- B( |4 [# D
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!- O! V* q1 T% e  L; T  |) b/ Q
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
4 v8 H+ U1 T2 l7 k% f哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
5 ^3 i0 a% M4 D$ J: c1 Ktvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
" J) \" h+ W% W. F% b1 Stvb now,tvbnow,bttvb哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
6 S  B% Y& e8 I4 |2 U& j; R公仔箱論壇記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....公仔箱論壇1 E. n6 O2 o/ O' B1 Q
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
# F% Z. V2 ?) V' g4 V4 x, r- d. BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 d: X, Q& L% j/ G  P. y嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~( I3 H) V: ~' Q! u6 p% F: S
* ]$ L$ i' [5 w( s
釘姐的背面TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 `) R6 Q6 t. ~; B" [# W) S