返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! O0 Z5 n2 Y  V* {) S% _
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 c9 F- ~( W2 u4 z- @4 V4 `- A
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
公仔箱論壇0 I% U; L/ B; l0 }, R

5 X. @: w* O3 r' `* Z! ^5 x/ p公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
2 M, o; T, }5 ?$ f" rtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
3 `5 z; O- n6 [/ S5 s4 j9 s' X' ~公仔箱論壇我相信都係囉...
tvb now,tvbnow,bttvb3 d" M. o  R1 M7 x$ ^
2 o) `( _7 F3 V
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?公仔箱論壇# F7 w4 h# q. w4 L" e
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
% w; w6 F# H' A/ H0 C3 O3 H
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
, b0 m) [: }# f' i0 F哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 e+ p  ?# d0 q% S0 ^
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....公仔箱論壇4 P0 M& l2 k; X' _: e+ b+ N% |; p
5 h8 r. M& u& @: d4 Q1 {& Mtvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。www3.tvboxnow.com# [* T" g9 R, @6 \( r0 m
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
; N8 W: \; i: B* ttvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
) |( _+ H! U) i2 E7 B, ?; P

* K8 R( z- j. ]5 l) }! bwww3.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
9 R; N1 y8 Y' c- Xwww3.tvboxnow.com我知我知我知.......不過真係講唔出口。
! x& c  q# V5 |5 V7 y% y' A1 Gleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- W6 d# K, F$ V5 W1 F

]+ T- l# C8 `3 ^2 q你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
5 [" H+ J/ x" |( k. v9 J

* L) z) R4 i0 B( O: f$ Rtvb now,tvbnow,bttvb唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,tvb now,tvbnow,bttvb. m& e3 u( T& P  f# n$ t5 f
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...www3.tvboxnow.com: D) [+ X: B9 B/ e6 b9 e
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" _# ~. |4 K. R0 D4 G2 L
2 c4 S" c( B7 ~
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. 公仔箱論壇* Q' P5 z. E3 ^3 K# M" n3 r
1 m6 b+ q0 F! G. m. i! {1 W
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
. U. t3 [  Y# ]8 a4 E5 \
3 z, k% D2 u9 mwww3.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
5 p6 J" v3 {* \. n- K6 Lwww3.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* w9 S, {4 d6 u. @) Y* l2 M9 v" R
面對危險機會太高, 死亡機會也高...
% R4 d8 [2 t7 }7 J# ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 F3 R9 c+ ^+ _/ F2 U6 [* l2 x5 l
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...tvb now,tvbnow,bttvb, U4 @- s% e$ f1 ]7 C0 K, V) \& B
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
8 U- B2 @( q% Q% N& S9 N細佬,你真係越爆越多嘢。
4 Y" W5 q5 W) wtvb now,tvbnow,bttvb小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
) |% K$ {% M1 e" e9 [/ t6 FPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T5 G6 a' u% A4 a/ a1 u: ?4 R
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
& _" E6 m  C' g8 _3 Z, }' BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又直接講劇情會好悶.....
  [$ A3 I3 ^% k/ l; ?www3.tvboxnow.com面對危險機會太高, 死亡機會也高...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! a' O! [. y- I! l5 m
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
2 n2 x' K7 l* r+ D& j! YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www3.tvboxnow.com5 ~) Z4 H1 G* H' U: d
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
  Z: N5 G: R, @# E, s3 C& ~
細佬,你真係越爆越多嘢。
' P! C8 g- U5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
* B1 p5 ]% J1 L( R$ P: W+ @leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
! u9 K5 u4 }4 ^5 p% O
0 g% ]* w, v8 M! x1 E6 R4 r- k
巧驚... 唔會嘅
公仔箱論壇4 n1 e6 S8 O3 h, ?9 x" K

; A# \# @& X2 l" M: `UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
! H" Y* }- b/ {( m大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
www3.tvboxnow.com. K' c+ t5 V& {, V

4 G+ m. n0 v$ t5 \* |# rtvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
* }; S2 p6 l! n  L, V0 `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H" v. E* _! M& a: A7 n. \. z
入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ P/ U: d$ F9 B( e' T0 l
0 C4 _+ S: F$ O" O& Q; q: u
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!1 r5 Q' S, P- U% }- {* x
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
0 V1 f6 k/ A6 x( U3 R
恭喜細佬估中最後兩位UC。