返回列表 回復 發帖
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:02 PM 發表

多谢!!多谢!!:014:
黎饮杯。。。。。。。。。。。。。。。。:onion14:
becky 好少見呢
猫猫,becky!!886
要出去啦。。。我會再上黎。。。。。。。。。。再見
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:03 PM 發表

becky 好少見呢
我地吹水时间吾岩啊!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 boy321 於 2007-9-12 04:06 PM 發表
:014: 886
原帖由 boy321 於 2007-9-12 04:06 PM 發表
886。。。。。。。。。。。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:06 PM 發表

我地吹水时间吾岩啊!!
係呀, 我通常要晚上才有時間吹, 日頭要上網做工
:onion05:  再多次.. 可惜你已經睇唔到...
猫猫!!我心理有d吾平衡左。。。:019:

原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:08 PM 發表
:onion05:  再多次.. 可惜你已經睇唔到...
爺爺~~可惜睇唔到乜呀
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:07 PM 發表

係呀, 我通常要晚上才有時間吹, 日頭要上網做工
上网做工??。。。猫猫都系马来西亚人??:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:08 PM 發表
猫猫!!我心理有d吾平衡左。。。:019:
點解呀, 有什麼問題說來看看:onion14:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:09 PM 發表

上网做工??。。。猫猫都系马来西亚人??:onion14:
我是香港人~~上網賣東西~~:014:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:10 PM 發表

點解呀, 有什麼問題說來看看:onion14:
头先听到老板娘同我地个agent倾计,讲到政治既话题。。。
马来西亚d政府越来越过分,只系帮住据地d马来人。。。:019:

原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:11 PM 發表

我是香港人~~上網賣東西~~:014:
猫猫!!我昨日真系捻到系网上卖野。。。part time,揾返d外快!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:13 PM 發表

头先听到老板娘同我地个agent倾计,讲到政治既话题。。。
马来西亚d政府越来越过分,只系帮住据地d马来人。。。, :019:
我阿姨都係住馬來KL, 經常在她那裡聽到好多對華人不公平既事到改善啦:onion03: