返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:18 PM 發表

我阿姨都係住馬來KL, 經常在她那裡聽到好多對華人不公平既事到改善啦:onion03:
e+既情况恶化得好犀利。。。:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:08 PM 發表
猫猫!!我心理有d吾平衡左。。。:019:
甘嚴重.. take it easy..
好多野要多角度去睇..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:22 PM 發表

好多野要多角度去睇..
haih...:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:16 PM 發表

猫猫!!我昨日真系捻到系网上卖野。。。part time,揾返d外快!!
網上商機唔錯, 有貨源的話真係可以一試, 我都係試下試下咁早,
如果沒問題的話會全力發展呢:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:24 PM 發表

網上商機唔錯, 有貨源的話真係可以一試, 我都係試下試下咁早,
系咯!!我都希望可以试下多方面发展!!:onion14:
祝你成功!!:014:

原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:22 PM 發表

好多野要多角度去睇..
阿爺用什么角度去睇呢?:019:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:26 PM 發表

系咯!!我都希望可以试下多方面发展!!:onion14:
祝你成功!!:014:
好呀~一起努力啦:onion18:
馬來西亞好大, 可能有發展空間啦:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:31 PM 發表

好呀~一起努力啦:onion18:
馬來西亞好大, 可能有發展空間啦:onion14:
我都希望!!你自己整个website??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:24 PM 發表

haih...:019:
就好似 tvbnow 甘.. 好多時候, 會員多好不滿管理層.
但是未試過從管理層的角度去睇.
當然我覺得政府有d 腐敗, 但是這些年來, 人民吃的好, 穿得暖.. 已經比其他國家好很多.
政府幫助自己的種族, 難道華人來管理就唔會幫自己華人? 我覺得都一樣.
馬來人管理有一d 好處, 馬來人比較而滿足, 唔會似華人野心大..
雖然我都是華人, 但是你我都清楚華人係比較貪心的(有時候可能係一股動力).
但是有時變成自己人打自己人的局面, 睇返中國歷史就知道了.
華人仲有一個經典的美德, 就是不熟不吃.
有時都係要自己返思下, 甘先會進步.
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 04:24 PM 發表

馬來西亞好難,
除了好多人網上賣手機, 其他野比較難做.
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:35 PM 發表

就好似 tvbnow 甘.. 好多時候, 會員多好不滿管理層.
但是未試過從管理層的角度去睇.
當然我覺得政府有d 腐敗, 但是這些年來, 人民吃的好, 穿得暖.. 已經比其他國家好很多.
政府幫助自己的種族, 難道華人來管理就唔 ...
多谢阿爷既教诲。。。。。。。。。。。:onion18:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:38 PM 發表

多谢阿爷既教诲。。。。。。。。。。。:onion18:
冇啊.. 大家吹下水.. 說南道北而已...
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:39 PM 發表

冇啊.. 大家吹下水.. 說南道北而已...
你有无听过wawasan open university??:onion14:

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:41 PM 發表

你有无听过wawasan open university??:onion14:
open, 有.. 民政黨開的
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:42 PM 發表

open, 有.. 民政黨開的
我想去报读!!