返回列表 回復 發帖
讀麼course?
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:35 PM 發表

就好似 tvbnow 甘.. 好多時候, 會員多好不滿管理層.
但是未試過從管理層的角度去睇.
當然我覺得政府有d 腐敗, 但是這些年來, 人民吃的好, 穿得暖.. 已經比其他國家好很多.
政府幫助自己的種族, 難道華人來管理就唔 ...
阿爺说的有理由,拍下手掌先。。。。
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:33 PM 發表

我都希望!!你自己整个website??
暫時在ebay試下先, 有發展可能會自己整, 不過我都唔識,
我個網店而家都唔靚, 要找人幫手整靚d:onion14:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-12 04:47 PM 發表

阿爺说的有理由,拍下手掌先。。。。
多謝曬..
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:35 PM 發表

就好似 tvbnow 甘.. 好多時候, 會員多好不滿管理層.
但是未試過從管理層的角度去睇.
當然我覺得政府有d 腐敗, 但是這些年來, 人民吃的好, 穿得暖.. 已經比其他國家好很多.
政府幫助自己的種族, 難道華人來管理就唔 ...
爺爺真係好好~~對自己國家有支持係好重要, 希望不會太久啦, 人人平等那就最好了:onion14:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-12 04:37 PM 發表

馬來西亞好難,
除了好多人網上賣手機, 其他野比較難做.
都係呀~~兩年來,我都只係做佐一個馬來客~~又真係好難:onion14:
我走啦!!886:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 05:00 PM 發表
886... 小心喳車
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 05:00 PM 發表
886~~希望今晚見到你啦:onion14:
路過.....:onion05:
原帖由 h2o 於 2007-9-12 05:48 PM 發表
路過.....:onion05:
水哥~~我係貓貓呀:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-12 11:54 AM 發表

水哥~~我係貓貓呀:onion14:
係既 你係貴公子:onion14:
hehe j/k ^^ 好嗎貓貓 ?
原帖由 h2o 於 2007-9-12 05:58 PM 發表

係既 你係貴公子:onion14:
hehe j/k ^^ 好嗎貓貓 ?
哈哈~~我怕你又當我係貴公子嗎~~ 幾好啦~~
你呢~~好嗎:onion14:
有人喎:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-9-12 09:17 PM 發表
有人喎:014:
系度系度