返回列表 回復 發帖
:onion05: 路过~ lux1261 & BeckyWoon
恭喜~恭喜~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 lux1261 於 2007-9-17 15:00 發表

金師父
妳件衫仔好靚喎,邊個送:014:
早晨咖啡猫:014:
原帖由 terenceng 於 2007-9-17 10:15 PM 發表
:onion05: 路过~ lux1261 & BeckyWoon
恭喜~恭喜~
多謝你!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 金谷秀夫 於 2007-9-17 10:19 PM 發表
早晨咖啡猫:014:
:onion05:今天不舒服所以只是路过~~~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-17 15:22 發表

身體要緊喎,養足精神再吹過:014:
原帖由 terenceng 於 2007-9-17 10:22 PM 發表

你邊度唔舒服.要唔要睇醫生!
原帖由 terenceng 於 2007-9-17 10:22 PM 發表

休息系为左要行梗远既路!!
[img]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_2_2.gif[/img/
雙鎗
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 10:50 PM 發表

休息系为左要行梗远既路!!
http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_2_2.gif[/img/
解答家庭顧問!
各位我有要事在身,先走,拜拜,再見,後會有期:014:
多谢各位~~~只是伤风
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-17 11:10 PM 發表
多谢各位~~~只是伤风
小心身子.唔好傳比我地!
原帖由 lux1261 於 2007-9-17 11:16 PM 發表

小心身子.唔好傳比我地!  
88:sleeps:
开心就是人生最好的幸福
[quote]原帖由 lux1261 於 2007-9-17 10:55 PM 發表

解答家庭顧問!

甘你都记得我??????????