返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 11:15 PM 發表。

:024: 尼d 下人真係.... @#%@$!
炒曬, 聽日請過... wahaha...
係罹.無大無細
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 炎之贵公子 於 2007-8-31 11:17 PM 發表。

讲笑姐,咪恼勒
我唔講得笑架:024:
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 11:26 PM 發表。

我唔講得笑架:024:
:019: :019:
:onion10:  冷靜.. 冷靜
  只回覆by smilies 好易俾版主扣分的.
當然我唔會扣分..
??? ed_teck ? 2007-8-31 11:29 PM ???
亞爺我仲未見到大哥吁!:onion03: :onion03: :onion03:
多谢你啊:014: 都系你最好
原帖由 ed_teck 於 2007-8-31 11:31 PM 發表。
只回覆by smilies 好易俾版主扣分的.
當然我唔會扣分..
亞爺我要功勳...............................:onion03:

回復第 12597 帖由 lux1261 所發的帖子

帮帮我吧了~~~
开心就是人生最好的幸福

回復第 12602 帖由 lux1261 所發的帖子

哇~好凶哦~~~
开心就是人生最好的幸福

回復第 12608 帖由 lux1261 所發的帖子

我都要~~~~~~~~:014:
开心就是人生最好的幸福

回復第 12604 帖由 ed_teck 所發的帖子

啊爷~为什么次元賭坊没人打理了呢?想买字都没有~~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-31 11:44 PM 發表。
帮帮我吧了~~~
你去死啦!
原帖由 lux1261 於 2007-8-31 11:48 PM 發表。

你去死啦!
落井下石......

回復第 12613 帖由 lux1261 所發的帖子

要不要哦!送你算陪罪

开心就是人生最好的幸福