返回列表 回復 發帖
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-1 10:29 PM 發表。
我番佐黎啦
去佐邊呀~
原帖由 wwinglin 於 2007-9-1 10:34 PM 發表。

去佐邊呀~
同d朋友去吹水咯:014: 吹佐好耐先番屋噢
原帖由 ed_teck 於 2007-9-1 08:36 PM 發表。
:019: lux 公主唔睬我...
亞爺 sory sorry
  比個天我做膽我都點甘唔睬吁!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 wwinglin 於 2007-9-1 10:34 PM 發表。

去佐邊呀~
喵喵  
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-1 10:45 PM 發表。

我頭先去買左個電腦.大出血
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-1 10:45 PM 發表。

而家又吹...真係好多口水....繼續啦.....:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-1 10:47 PM 發表。

我頭先去買左個電腦.大出血
哇....乜brand既电脑噢 几多钱先
  喵公主
原帖由 wwinglin 於 2007-9-1 10:50 PM 發表。

而家又吹...真係好多口水....繼續啦.....:014:
无计啦:onion14: 几忙都要陪下你ar ma:014:
  新電腦.. 我都想換腦好耐左...
??? lux1261 ? 2007-9-1 10:46 PM ???
lux公主.....大出血呀....恭喜你呀有新電腦用:014:
路過:onion05: 你地繼續啦:onion18:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 ed_teck 於 2007-9-1 10:52 PM 發表。
喵公主
我都唔係公主.....如果爺爺當我係公主又唔錯呀:014:
原帖由 chu553358 於 2007-9-1 10:54 PM 發表。
chu 兄, 就甘決定喇...
不過admin 叫我測試plug in 時, 叫埋你試好嗎?
原帖由 chu553358 於 2007-9-1 10:54 PM 發表。
帮主你好