返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-1 11:10 PM 發表。

1800.----2300 入阜仔吁!我要開車.差不多要半小時
咁今晚等妳:onion14: 小心開車:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? chu553358 ? 2007-9-1 11:10 PM ???
天天都系度ge la:019: 886。。。。:onion05:
原帖由 lux1261 於 2007-9-1 11:08 PM 發表。

午夜時份我Book左者:014:
相信係冇人可以同你爭...
原帖由 terenceng 於 2007-9-1 11:10 PM 發表。
我来啦~
好似只有你一人中五關.. :onion10:
原帖由 炎之贵公子 於 2007-9-1 11:06 PM 發表。

同我一样即brand噢:014: 不过好似好过我呢台波:019:
做promo即係月下貨la
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
??? ed_teck ? 2007-9-1 11:05 PM ???
唔知道:019: 要看我怎樣寫,不過個房客都乎之欲出...我現在就去寫
原帖由 chu553358 於 2007-9-1 11:12 PM 發表。

咁今晚等妳:onion14: 小心開車:014:
不見不散:onion05:
原帖由 ed_teck 於 2007-9-1 11:12 PM 發表。

相信係冇人可以同你爭...
個個:sleeps: 哂!哈哈

我要走拿!88各位開心D吹  
??? lux1261 ? 2007-9-1 11:05 PM ???
公主~~有乜野獎呀~~好開心呀:onion05:

回復第 12709 帖由 ed_teck 所發的帖子

是啊!你不讲我都忘了~还钱~~
开心就是人生最好的幸福
原帖由 wwinglin 於 2007-9-1 11:14 PM 發表。

唔知道:019: 要看我怎樣寫,不過個房客都乎之欲出...我現在就去寫
加油... take ur time...
原帖由 lux1261 於 2007-9-1 11:17 PM 發表。

小心開車呀~~88
??? wwinglin ? 2007-9-1 11:18 PM ???
獎呀~~~~~要等
下次見送比您  886
原帖由 lux1261 於 2007-9-1 11:17 PM 發表。

88... ^^
原帖由 terenceng 於 2007-9-1 11:18 PM 發表。 [url=viewthread.php?tid=111918&page=848#pid2099624][/url]
是啊!你不讲我都忘了~还钱~~
我等係為了確保冇出錯..

8         8              6