返回列表 回復 發帖

回復第 12764 帖由 ed_teck 所發的帖子

我没msn啊!
开心就是人生最好的幸福
??? terenceng ? 2007-9-2 12:49 AM ???
www.hotmail.com 開戶口, 再dl 佢個msn 就得啦, 方便好多架

回復第 12767 帖由 wwinglin 所發的帖子

以前有但因为没用所以~我只有yahoo吧了~~
开心就是人生最好的幸福
??? terenceng ? 2007-9-2 12:55 AM ???
咁要看爺爺有沒有了, 你試下pm佢啦, 又或者你開番啦, 始終方便d, 又多人用
對你日後做版主都好有用:onion14:

回復第 12769 帖由 wwinglin 所發的帖子

试试看吧!!!
开心就是人生最好的幸福
我放工拿! 幫主我梨啦:019:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我都係到了,:onion14:
美小女好。:onion05:
火焰幫大家庭主路元帥。
I Like JO哥哥
原帖由 lux1261 於 2007-9-2 05:55 發表。
I Like JO哥哥
:onion03: :onion03:
呢幾日,日日都好多野做啊。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 shiucho123180 於 2007-9-2 05:58 AM 發表。

:onion03: :onion03:
呢幾日,日日都好多野做啊。
我都係吁!本來六.日可以放假休息兩日ralax下
點多知有朋友叫我去頂工.今晚.聽朝都要做半工.
好辛苦吁!
原帖由 lux1261 於 2007-9-2 06:04 發表。

我都係吁!本來六.日可以放假休息兩日ralax下
點多知有朋友叫我去頂工.今晚.聽朝都要做半工.
好辛苦吁!
啲野仲有排做,
我要走了,明天再見喇。
火焰幫大家庭主路元帥。
886...............:019: ...........:onion03: .....................
我返黎一陳,有冇人:014:
[quote]原帖由 boy321 於 2007-9-2 09:43 AM 發表。
我返黎一陳,有冇人:014: [/quote
boy哥哥:014:
好掛住你:onion03:
你宜家係邊到呀
原帖由 kitty50 於 2007-9-2 09:51 AM 發表。
原帖由 boy321 於 2007-9-2 09:43 AM 發表。
我返黎一陳,有冇人:014: [/quote
boy哥哥:014:
好掛住你:onion03:
你宜家係邊到呀http://www.tvbnow.com/images/smilies/ ...
kitty。。 好耐冇見。。
我都好掛住你地,我係大馬啦。。:014: