返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2007-9-2 12:15 AM 發表。

如果你開心, 我比你更開心..
:014: 有爺爺錫真幸福

回復第 12749 帖由 wwinglin 所發的帖子

做么下下打小人呢???:024:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-9-2 12:16 AM 發表。
做见习的如果不能你就炒我尤鱼啦~~
炒梗啦~~你咁衰~~連貓貓都虾~~冇天理:onion03:
原帖由 terenceng 於 2007-9-2 12:18 AM 發表。
做么下下打小人呢???:024:
邊個叫你做小人呀~~抵打
原帖由 terenceng 於 2007-9-2 12:16 AM 發表。
做见习的如果不能你就炒我尤鱼啦~~
睇來你好有決心.. 聽日再傾此事, 俾多一日時間你考慮..
講真, 我冇問題的. 我只希望你唔係衝動, 俾多一日你冷靜考慮.

回復第 12753 帖由 wwinglin 所發的帖子

你~你~:024:
开心就是人生最好的幸福
原帖由 wwinglin 於 2007-9-2 12:19 AM 發表。

炒梗啦~~你咁衰~~連貓貓都虾~~冇天理:onion03:
哈哈.. 唔洗理佢.. ^^

回復第 12755 帖由 ed_teck 所發的帖子

我不是怕你炒我只是怕到时候我吊你面子吧了~
开心就是人生最好的幸福
:onion31:

Draw No: 112/07

01/09/2007 (SAT)

play the game  

1st prize

2nd prize

3rd prize

special
consolation

[ ????? terenceng ? 2007-9-2 12:32 AM ?? ]

开心就是人生最好的幸福
面子   
我都冇麼面子的.. 尼層唔洗擔心.
我擔心你辛苦, 我家陣辛苦到要死...

你識派彩嗎? 如果你識, 我有方法俾你賺分..
原帖由 terenceng 於 2007-9-2 12:26 AM 發表。
我不是怕你炒我只是怕到时候我吊你面子吧了~
咁你要比心機啦, 唔好一有錯折就唔做,加油呀, 幫主話賭博版好難做, 你要有心理準備
支持你架~~又要辛苦爺爺睇住你啦:onion14:

回復第 12760 帖由 ed_teck 所發的帖子

不是很懂但你们派彩因该会点点~~
开心就是人生最好的幸福

回復第 12761 帖由 wwinglin 所發的帖子

多谢你先~达令姐姐~:onion14:
开心就是人生最好的幸福
好, 我要offline 了...
我聽日msn 你, pm俾我msn.. thx.. ^^
??? ed_teck ? 2007-9-2 12:44 AM ???
88啦