返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 12:05 PM 發表

錫我一啖
:onion03: 又整古我既!!甘午仲吾舍得训??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 terenceng 於 2007-9-15 12:10 PM 發表

好啊!!帮主叫到一定一定
大我個杯咁多既:019:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
woofy come back..................take $$ la !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 terenceng 於 2007-9-15 12:13 PM 發表

有啊!晚上要去独立广场~等下要出去吃东西
独立广场今晚有乜节目??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:12 PM 發表

:024: 帮主,你明知故做。。。。。。。。。:onion03:
唔流攞 飲茶:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:11 PM 發表

我无买其他股,一心只系想支持disney,
但系吾系价太高就比人买晒既。。。:019:
How much money do you have now?

原帖由 bourget 於 2007-9-15 12:14 PM 發表
woofy come back..................take $$ la !!
You take money!

原帖由 boy321 於 2007-9-15 12:13 PM 發表

你仲係度發紧夢。。。
仲係到發緊白日夢:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 bourget 於 2007-9-15 12:10 PM 發表
幫主同 boyboy 又左夜鬼 ﹗﹗:onion31:
大马时间 12:17pm

原帖由 boy321 於 2007-9-15 12:13 PM 發表

你仲係度發紧夢。。。
點解呀 ﹖﹖﹖:onion03:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 12:15 PM 發表

唔流攞 飲茶:onion14:
我都饮返杯先。。。:onion14:

好似 E 度 變左係 VIP區 添 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:17 PM 發表

大马时间 12:17pm
Do you know why boy boy went back to  大马??

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:14 PM 發表

:onion03: 又整古我既!!甘午仲吾舍得训??
好啦 我去:sleeps:  唔係既話又俾人:024:
886 各位 你地慢慢啦:014:
記得掃地同抹番個地呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 bourget 於 2007-9-15 12:17 PM 發表

點解呀 ﹖﹖﹖:onion03:
你傻囉。。。你果邊應該好夜就真:onion14: