返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2007-9-15 12:16 PM 發表

How much money do you have now?
:019: 好少。。。143,929.00

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 woofy 於 2007-9-15 12:19 PM 發表

Do you know why boy boy went back to  大马??
我知。。。。。。。。。boyboy 走老呀 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
夠鍾出街飲茶。。。886咁多位:014:
原帖由 chu553358 於 2007-9-15 12:19 PM 發表

好啦 我去:sleeps:  唔係既話又俾人:024:
886 各位 你地慢慢啦:014:
記得掃地同抹番個地呀
good nite to u!!:sleeps:

要加人工。。。

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 bourget 於 2007-9-15 12:20 PM 發表

我知。。。。。。。。。boyboy 走老呀 ﹗﹗
咁你都知。。。睇黎要去印尼先得。。
原帖由 woofy 於 2007-9-15 12:19 PM 發表

Do you know why boy boy went back to  大马??
其实我都吾知乜原因。。。我都觉得突然:019:

原帖由 boy321 於 2007-9-15 12:23 PM 發表

印尼地震啊!!

原帖由 boy321 於 2007-9-15 12:23 PM 發表

去印尼好好咩 ﹖﹖ :onion31:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 12:25 PM 發表

印尼地震啊!!
係喔。。。咁點算???????????
無路可逃。。。。。。
:onion05:  食飽飽喇..
原帖由 boy321 於 2007-9-15 12:27 PM 發表

無路可逃。。。。。。
返英國啦 ﹗﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2007-9-15 12:29 PM 發表

返英國啦 ﹗﹗﹗
boy boy should come to USA with us

原帖由 ed_teck 於 2007-9-15 12:27 PM 發表
:onion05:  食飽飽喇..
阿爷:014:

就好啦!!甘早食饱!!我捻我买得野黎同返得屋企黎至少2点几:019:

原帖由 boy321 於 2007-9-15 12:27 PM 發表

無路可逃。。。。。。
地球现在很危险,快点回去火星吧!!

走晒。。。。。。。:onion05: