返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:15 PM 發表

係應該叫~~吹水天后~~:onion31:
最佳吹水奬。。。非佢莫属
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:14 PM 發表

你今日唔洗返工。。
自己份工就連休2日:onion14:
但係今晚聽朝都要再幫朋友:onion03:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
有人嗎
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:17 PM 發表

自己份工就連休2日:onion14:
但係今晚聽朝都要再幫朋友:onion03:
你份份工都咁辛苦既??
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:13 PM 發表

火焰幫。。。小美人:014:
太誇獎啦!!不過呢d都係事實
ps開玩笑

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:19 PM 發表
有人嗎
有!!我係度。。你見到我嗎 :014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:15 PM 發表

係應該叫~~吹水天后~~:onion31:
姐姐!! 係米工作到暈托托啊!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:21 PM 發表

太誇獎啦!!不過呢d都係事實
ps開玩笑
近排你都迷死唔少人。。。:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:19 PM 發表
有人嗎
貓貓
呢度好熱鬧吁!:onion14:
四隻腳夠開檯!:onion18:
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:20 PM 發表

你份份工都咁辛苦既??
我只係一個塭錢機器
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:23 PM 發表

貓貓
咁我打一萬。。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:21 PM 發表

有!!我係度。。你見到我嗎 :014:  
我見到~~但是我驚你一下子又走了:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:24 PM 發表

我只係一個塭錢機器  
唔辛苦點揾世間財。。。大家一起努力:014:
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:23 PM 發表

貓貓
你喜歡打麻雀~~我好差~~有糊都唔識食
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:22 PM 發表

姐姐!! 係米工作到暈托托啊!!
呢度今日有1067頁.起碼有500係你既!
甘你仲唔係吹水天后