返回列表 回復 發帖
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:26 PM 發表

我見到~~但是我驚你一下子又走了:014:
x2:019:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:26 PM 發表

我見到~~但是我驚你一下子又走了:014:
。。。
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:27 PM 發表

你喜歡打麻雀~~我好差~~有糊都唔識食
唔緊要!

好耐無打喳!:onion05:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:27 PM 發表

你喜歡打麻雀~~我好差~~有糊都唔識食
識食诈糊就得。。:onion14:
原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:25 PM 發表

咁我打一萬。。。:onion14:  
哈哈~~十三么~~~多謝~~成為一百萬
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:27 PM 發表

呢度今日有1067頁.起碼有500係你既!
甘你仲唔係吹水天后
占左一半。。。口水天后
boy少知吾知陶喆有一首歌係“不浪漫。。。“既乜??

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:17 PM 發表

自己份工就連休2日:onion14:
但係今晚聽朝都要再幫朋友:onion03:
要小心身體呀,爭取多些時間休息啦:onion14:
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:32 PM 發表

地糊。。。
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:27 PM 發表

呢度今日有1067頁.起碼有500係你既!
甘你仲唔係吹水天后
姐姐,好似誇張左d喔,真係有甘多!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 wwinglin 於 2007-9-15 07:32 PM 發表

貓貓!!
你好鈡意創作小說ga??

原帖由 boy321 於 2007-9-15 07:32 PM 發表

占左一半。。。口水天后
口水天后。。。:019:

仲話唔識.:onion31:
大哥.becky我地要小心吁!:onion18:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:32 PM 發表
boy少知吾知陶喆有一首歌係“不浪漫。。。“既乜??
boy少。。好少聴陶喆既歌
原帖由 lux1261 於 2007-9-15 07:36 PM 發表

仲話唔識.:onion31:
大哥.becky我地要小心吁!:onion18:  
係啊!!我無乜識計返ga